Team Liquid

Team Liquid — мультигеймінгова кіберспортивна організація, заснована в 2000 році в Нідерландах. Спочатку команда являла собою клан по грі StarCraft: Brood War, в 2010 році переключившись на StarCraft 2. В кінці 2012 року організація підписала склад по грі Dota 2, а в 2017 стала переможцем найбільшого міжнародного турніру з Dota 2 The International 2017, з найбільшим за всю історію Кіберспорту призовим фондом.
Результат пошуку зображень за запитом liquid

Dota 2
Перший склад Team Liquid по Dota 2 з'явився в кінці 2012 року. Колектив відразу став одним з найсильніших на американській сцені, здобув перемогу в ряді турнірів, а на чемпіонаті світу The International 2013 посів високе 7-8 місце. По ходу турніру команда вибила фаворитів — китайську команду LGD, а гравці ixmike88 і FLUFFNSTUFF стали улюбленцями публіки.

Наступний сезон став для «рідких» менш успішним. Команду супроводжували постійні зміни складу, в ході яких до Team Liquid приєднався популярний кіберспортсмен Джиммі Хо (DeMoN). Його участь допомогло зайняти на The International 2014 9-10 місце, однак після закінчення турніру склад по Dota 2 був розпущений .

9 жовтня 2015 тег «Team Liquid» повертається в Dota 2: організація підписує склад команди 5Jungz під керівництвом відомого кіберспортсмена KuroKy. Незважаючи на провал в кваліфікаціях до Frankfurt Major, Team Liquid успішно виступає на наступних «мажорів», посівши друге місце на Shanghai Major та Manila Major. Вдалі виступи не вдалося увінчати хорошим виступом на головному турнірі року, і на The International 2016 Team Liquid займають лише 7-8 місце (повторивши результат 2013 року року).

Організація приймає рішення не вносити істотних змін в склад, що дає відмінні результати на початку 2017 року. Колектив здобуває перемогу на турнірах SL i-League StarSeries Season 3, SL-i League Invitational # 2 і Epicenter Season 2, і отримує пряме запрошення на The International 2017. Зважаючи одним з фаворитів турніру, Team Liquid здобувають перемогу.

Коментарі